Magamról

A Bitai Panzió Torockón
Nagyon szeretjük Erdélyt, 2005 óta évente utazunk Erdélybe, Torockón és Zetelakán szoktunk minden alkalommal megszállni, ahova már mint barátok térünk vissza.
A Tordai-hasadék
Erről a két "támaszpont"-ról már nagyon sok helyre eljutottunk Erdélyben. Sok helyen kirándultunk, hegyet másztunk, megnéztük a természet 100 csodáját és a Történelmi Magyarország sok városát, települését bejártuk - és élményeinket képek formájában is itt a látogatók elé tárjuk.
Kolozsvár

Aki még nem járt erre, annak szívből ajánljuk, hogy legalább egyszer látogasson el a Kárpát-medence eme tájékára is.
Ajánljuk a két panziót szállás céljából, mert nagyon jó helyen vannak a további kirándulások kiindulópontjaként, de a vendéglátás is olyan szívélyes, családias, hogy a vendég visszavágyik. Mindkét panzió honlapján térkép is segíti az utazót a látnivalók felkeresésében.

A Bitai Panzió - az Erdélyi középhegységben, Kolozsvár közelében fekszik.
A Küküllő Panzió - Székelyföld szívében található.

A Küküllő Panzió Zetelakán
A Gyilkos-tó
A Madarasi-Hargita teteje

Szekszárdon születtem, Budapesten élek a férjemmel, egy felnőtt lányunk van. Nagyon szeretek fényképezni, szívesen sütök-főzök a családomnak, szeretem a szép hímzéseket, kézimunkákat, szívesen készítem is ezeket.


Hobbim még a képeslapgyűjtés, természetjárás, férjemmel sokat túrázunk. Főleg a Pilist járjuk, de ha mód van rá szívesen utazunk Nagy-Magyarország távolabbi vidékeire is.Elektronikus levélben itt vagyok elérhető: katalin595@gmail.com

(c) Kárpátutak: Erdély - Az oldalon szereplő képeim bárminemű felhasználásához kérje előzetes engedélyemet.2 megjegyzés:

  1. Szép élmények, szép képek, további élményeket kívánok. (Mgjegyeztem a címet).

    Egresi János
    https://www.facebook.com/groups/706800716060425/

    VálaszTörlés